Jamen

Jag är inte ett dugg avis på syster yster och sambo som är i utlandet! Så är det =)
Vaddå 30 grader i luften och 26 i vattnet.. eller hur det nu var???!! Mycket mycket bättre med storm!

PoK


Så irriterande

Så man kan man galen!! Har sovit så jäkla urkasst.. Det är ju frustrerande när man tror man sovit massor och så tittar man till på klockan och det har gått 3 minuter!!
Johan och Tyra är i stan och dom skulle väcka mig när de kom hem.. Men här sitter jag nu och väntar in dom istället =)

Natten gick iaf bra! Jobbade med en usk:a och då är det ju alltid massor mer pyssel när man är ensam sköterska.. Så timmarna går rätt fort.. Såg en tokig film på 3:an oxå, herregud den var knasig!!

Nu hör ja visst att familjen kommer hem =)

See Y

Då var det dax igen

Ska jobba två nätter nu.. Så nu är ledigheten slut! Är ju så otroligt jobbigt innan man väl är där..

Idag har Tyra och jag torgat lite, köpte bl.a potatis!! Är så äckligt trött på den fruktansvärt äckliga färskpotatisen så idag fick jag tipset om en torghandlare som hade potatis som var sååå bra! Så det blev det.. och god var den oxå.. Har precis ätit klyftpotatis och baconlindad kycklingfilé. Tanken var att det skulle vara fetaost i oxå men när jag öppnade förpackningen så höll ja på att spy, luktade fruktansvärt! Och ett utgångsdatum i september?!?!

På torget så pratade vi med Becca och Kevin.. Kevin var visst lika motiverad till dagisstart som Tyra :-(
Och Beccan hade en sååå fin mage, som verkligen snart sprängs =) Spännande!

Nu ska här kollas bolibompa och mysas =)

PoK

Ledig = Skönt

det är det sannerligen.. Och bättre väder kan man ju inte önska sig..
Igår var vi en sväng på marknad i Skänninge, varmt som sjutton, och samma lika stånd som på alla marknader.. Isterband och en ballong vart dagens skörd..

Imorgon åker vi på minisemester med Camilla o Jocke. Ska bli mycket mycket trevligt! Känns även bra att få till en liten liten sväng i husvagnen någon gång i sommar iaf.. Nästa sommar vill ja absolut ha semester tillsammans med min älskade man..

Nu ska nog ja gå och sova. Johan kollar någon krigsfilm, Acoropsoospjglo?!?!? Någonting sådant heter den iaf och mitt intresse är väldigt, väldigt svagt :-)

En tvättmaskin måste nog laddas oxå, finns ju lite som man bara måste ha med när vi åker (eller inte, för det finns ju massor mer kläder)

PoK

RSS 2.0