Snart måste jag skynda mig:-)

Varför är det alltid så??? Har så mycket tid men snart är det dax att stressa lite så jag hinner vad jag ska..
Ska först ta och fixa en matlåda, sedan tvätta håret och sedan hinna käka lite lunch.
Sedan bär det iväg till Urologen:-D

Var ju där igår med och mest hängde, kändes det som.. Gick iallafall tillsammans med Kajsa och det var trevligt!
Gav några injektioner, bytte ett dropp, satte en pvk, tog lite prover men annars var det rätt lugnt. Hade förmånen att få gå redan vid 20.00 och det var väldigt skönt, för det kändes inte befogat att sitta kvar till rapporten.

See U

Long Time No See.............

Tjillevipp så dåligt uppdaterat det var här då?!?!
Men nu tänker jag inte heller göra något åt det :-D
men imorgon förmiddag tar vi tag i detta igen! Har en förmiddag till mitt förfogande innan Urologen väntar...

Kram o Godnatt

Nöt-creme

det är ju så fantastiskt gott så man kan ju nästan dö för dom :-)
Och tänk så fantastiskt- bara 2.5 p för en!! 9 sådana om dagen så har du råd med en liten snutt banan oxå! Eller så sparar du dig ifrån bananen i några dagar och du kan lyxa till med 10 stycken Nöt-creme en dag :-D

Idag har vi varit på kalas hos mosters underbara Victor! Så söt när han öppnade paket och blev så glad, och Tyra blev ju inte mindre glad- hon var i extas och hoppade brevid när hon såg vad Victor fick! så betedde hon sig inte innan vi gick hemifrån när hon insåg att hon inte fyller år idag och skulle få paket- Vilka krokodiltårar!

Ikväll var det 3:e kvällen som Tyra somnade utan Napp!! Men hon har det jobbigt, minst sagt. Men det ger ju med sig, (hoppas inom en väldigt kort framtid)

Trotsiga söta unge!

Ja, det är precis vad hon är- hon kämpar för allt just nu och idag har nya standard-meningen varit "Sluta Mamma" det är svaret man får när man försöker säga något till henne!

Men söt är hon ändå- och ikväll har hon mot sin egna vilja somnat utan Napp :-) Hon vill ju så gärna ge napparna till Tomten och har redan önskat sig en gunghäst som tack lixom. Och nu är hon är hon livrädd att kusin Victor ska få hästen istället för han har ju slutat med nappen!! Så ikväll sa hon att hon skulle sova utan napp!
Hon låg i sängen och pratade helt maniskt i cirka 1½ timme sen blev det tyst! hon flikade in ungefär 7 gånger att hon var antingen kissnödig eller kanske bajsnödig-allt för att slippa ligga i sängen, men inte ett ljud om att hon ville ha nappen.

Vi hörde henne en gång då hon nästan viskade- "Nappen är god", men hon tog ändå inte nappen- Tänk vilken längtan efter en Gunghäst!! Söt tycker mamma!

hoppsan

redan torsdagkväll och det är ju redan slutet på veckan.

Ullared var så bra så, men väldigt mycket folk. Vet inte när jag sist såg så mycket folk där?
Fyndade en del julklappar och födelsedagspresenter, både Viktor och Engla fyller ju inom kort.
Bland annat så köpte jag det här fina setet till Tyran Jacka för 69:- och termobyxor för 99:-

Veckan har sedan bestått av plugg, plugg och plugg! Trevligt värre :-) men iaf så gick träffen med Johanna idag väldigt bra och nu känner vi att det går snabbt undan- om vi nu är på rätt spår vill säga:-D
Och imorgon tar vi en ledig dag (igen)

Fogar in ett litet kort på Tyra som är så glad över att hon har "sno**en" på strumpbyxorna. Ni kan ju tänka er hur många gånger jag försökt lära Tyra att säga Snobben de senaste dagarna.



Jahopp- kom ju på att vi samlade Vuxenpoäng i måndags ju. Vi var på föräldramöte! DÅ känner man sig VUXEN, så dä så!

Nu ska jag surfa runt lite innan läggdax! Kram Kram

Vilken helg :-D

Ja men herregud vilken lördagkväll! Söta drömmar den natten eller vad säger du Camilla;-)

Stackars lilla jag började ju resan mot stan med en bussfärd full med kåta tanter som var superladdade för Ladies Night. Kände mig ju lite lugn innan jag klev på bussen då jag med säkerhet visste att många av länets kåta tanter var med Johanna och Fredrik (Grattis till förlovningen!!!) på bussen hem från Ålandskryss men döm om min förvåning när det visade sig att det finns fler av dom i lilla lilla landet.

Väl framme i stan började vi med att gå ut och äta och maten var supergod, tror stället hette Thai Coconut
och den delikata maten jag åt såg typ ut så här


Stället var toppen men som ni ser på bilden så dricks det COLA till maten?!?! Herregud, en restaurang med kvällsöppet som inte ens har rättigheter? Nej, efter maten begav vi oss till Hamlet för dessert och SPRIT!

Sen gick vi vidare mot Cloetta Center med bara en liten kisspaus på den gröna ängen :-)
och när vi väl kommit till rätta in the big Center så förgyllde äntligen denna ursnygga pojke våran kväll
i några timmar och dom timmarna kändes som en minut ungefär! Men rackarns vad snygg han är och Henrik Hjelt är bara för rolig! Och lite mäktigt med Stormare som är värsta kändisen ju och så satt vi där och såg hela paketet under en snubblande påklädning

Oj, oj!!!
Och Camilla lämnade några braiga kommentarer såsom "Men vad fasen-jag vill ju se Martins snopp inte Stormares!" och "hallå- av med kläderna någon gång"

Söndagen då?!?
Jo den har bara varit bra! Lite sömnig :-) Låång sovmorgon som avbröts av syster som tyckte vi skulle ge oss ut på tipspromenad och efter promenaden skulle jag bara ligga lite i sängen och läsa "Palliativ vård" men enligt Johan tog det inte ens tre minuter så sov jag!! SKÖNT

Just det- en sak till! VV i torsdag resulterade ju i en STJÄRNA :-D

anställningsintervju

herregud :-) blir ju alldeles nervös. Blev uppringd av Kava idag som ville att jag skulle komma på intervju den 22.e oktober.. frågan är ju hur många sköterskor dom behöver för jag tror vi iaf är 4 stycken som ska på intervju ungefär samtidigt..

En höstbild oxå från Tyran, tagen på väg hem från dagis i onsdags

dagen idag

har varit rätt lugn faktiskt.. Var i skolan och gjorde två intervjuer, dom Sista! hur skönt är inte det att de äntligen är klara.. det är ju bara så störigt att inte folk fick ändan ur och kom på redan för någon månad sedan att dom ville vara med. tänk så bra vi legat till tidsmässigt i så fall:-)

nu har Tyra und ich just ätit och nu väntar vi på Johan som jobbar över (not suprised), sen ska vi iväg en sväng till syster.

See You later allig.... (vill ju inte härma någon som redan kommit på den fina sången ju .-))

jag transkriberar, transkriberar ååå

åå vad det är kul.

men nu är det klart. :-) Nu har bara Johanna två kvar imorgon! Men jag är KLAR

kallt!

ja det var helt enkelt Kallt i morse, frost hade jag inte räknat med..

Lugn och skön morgon då jag kan äta frukost i väldigt lungt tempo, lämnade Tyra på dagis klockan 9.00 (som totalvägrade ta på sig något annat än gummistövlar idag), så nu ska jag snart åka till stan. Johanna och jag har 2 intervjuer vi ska genomföra sen drar vi hem igen:-) Förhoppningsvis lite mer givande än gårdagen eller vad säger du Johanna?! :-)

Johan skulle till Reftele idag på någon service, så han åkte tidigt tidigt. Vet inte ens om jag är medveten om när han gick upp.. Sen skulle han tillbaka till jobbet på något möte och till råga på allt trodde han att det kunde bli övertid idag?! Den ekvationen får inte jag ihop- börja drygt 2 timmar tidigare och sen även jobba över.

Ikväll blir det ev. ljusparty hos Rebecca. Det beror lite på hur långt jag kommit i transkriberingen.

idag blir det även ett litet spännande ögonblick då jag ska försöka lämna blod när jag kommer hem, har ju varit två gånger på kort tid och dom har inte lyckats sticka mig?! Så idag ska jag minsann dricka litervis med vatten så dom inte kan komma och säga att det beror på mig!

Kram

kom på en sak till

Åter!! kom på att jag glömde skriva att jag  fått min sista placering under utbildningen- Urologen?!? Av alla ställen??! Vet inte om jag är nöjd eller ej.. har inte hunnit fundera ännu. Kommer väl kanske iaf bli säker på katetersättning?

Häftigt det låter med SISTA placeringen

kom på att jag längtar efter snö

och så hittade jag denna bild som jag tycker är såå himlans mysig

eller så längtar man efter våren när man ser sötkusinerna

eller varför inte en regnplask dag

Fast nu vet jag- Sommar så klart!!

gräsänkling..

himlans skönt måste jag säga :-)
Johan är på personalfest, han ringde precis och försökte låta anständig- men men försöka duger ju.

Men en lördagkväll själv är ganska bra ibland. Jag har ju helt själv styrt över tv:n utan några suckar. Konstigt att det ska funderars över detta fenomen när det finns tre tv:apparater ihuset- den ekvationen går inte ihop?!
Bjöd lilla mamma och pappa på middag i eftermiddag, de fick pizza gjord på sån där färdig deg som dom pressat in i en konserv- pappa var ganska fascinerad över hur dom fixar in degen i den lilla lilla förpackningen?! Men så funderar han ju över ganska mycket såsom hur videoklockan vet att det är sommartid och dyl. Lilla pappsen :-)

Känner att jag ätit för mycket gott ikväll, tog fram det lördagssnacks som Tyra och jag bestämde att vi skulle ha när pappa var borta och det är inte mycket taget av men däremot hoppade ett glasspaket ner i korgen när jag vara på Ica, och det är nästan slut och jag håller på att kräkas! Med tanke på att Tyra somnade innan det kom fram så måste det ju betyda att jag muffat halva paketet själv?!?!? För er som vill veta kan jag verkligen rekommendera Wienernogatglassen från SiA.

Har sett på "stjärnor på is" som hade premiär ikväll, och jag föreslog för syster att vi kanske kunde ta en kurs och vara med vi oxå :-D Med rullator och hårt lindade ben, hjälm och ben/armskydd kanske det skulle vara graciöst det oxå- tror du inte det Morra?

Kanske återkommer om jag kommer på något mer som bara måste förmedlas ikväll annars säger jag väl tack och godnatt för idag lixom // Lotta hon som inte kommer komma ifrån datorn än på några timmar och som dessutom kommer sova som en Gud inatt- dubbelsäng själv ju!!!! Weeii

skön morgonpromenad

man har ju inget val än att knata på när det inte finns några parkeringsplatser på hela jäkla sjukhusparkeringen.. eller jo- om man vill betala för det så finns det ju men det vill man ju inte om man kan stå gratis

Långt Långt där borta är sjukhuset

stress stress

ja det gäller då att göra så mycket som möjligt på kort tid.
Klev upp kvart över åtta imorse, fixade iordning Tyra, klädde på mig medans hon åt frukost.
Sen bar det iväg till dagis. Hem därifrån- upp på crosstrainern, in i duschen, klä på sig, fixa lite lunch att ta med till skolan, äta frukost och sen SKRIVA HÄR:-) det är ju viktigt att hinna med en sväng till datorn.. men jag skulle faktiskt skriva ut några dokument oxå!

Så nu måste jag ner och fixa håret och sminka mig.. Ska träffa Johanna om en timme på Clinicum! Bra planering:-)
och idag ska vi träffa vår handledare i C-uppsatsen- skulle göra vad som helst för att ni skulle kunna vara med som en liten loppa och kolla in hans frisyr!!

Kram

onsdag och redan första 1:a oktober????

har varit hemma och pluggat idag (igen) har faktiskt gjort lite nytta idag  och transkriberat 2 intervjuer... tog ju inte riktigt så lång tid som jag trodde det skulle ta. Jag har bara att kolla/lyssna igenom den sista intervjuen så jag inte missat något..

Snacka om vuxenpoäng jag samlade igår när jag Rotmoset var gjort. Herregud det blev ju riktigt gott:-) och inte krångligt heller, det enda kluriga var att jag för något år sedan slängde våran "stöt" pga. att jag aldrig trodde jag skulle bli så vuxen att jag behövde använda den:-)

Crosstrainer-just det, det var ju ett mål i gårdagens planering och håll i er! Jag körde ett pass både igår och även ett idag. Kroppen måste vara helt chockad vid det här laget?!

Nu ska jag gå och fixa lite käk tills Johan kommer hem.

// Lotta (som tiggde frukostkaffe hos mamma idag samt bara älskar LARS i idol ;-) )


RSS 2.0