Det här är inte vanligt

..... Tyra och jag är uppe och Johan sover! Det hör inte till vanligheten här hemma.

Har precis läst om fiaskomelodifestivalen och kan väl bara konstatera att vi gjorde smarta val igår genom att välja bort programmet.

Natten till torsdag sov ju Tyra hos mormor och morfar och sedan var gänget på Flygvapenmuseét i Linköping, Tyra var så glad och nöjd när hon kom hem.

   

Vi tackar mormor och morfar för ett supertrevligt initiativ!!! NI är bäst.

Nu ska jag nog sätta på Kaffe och efter frukost får vi nog gå ut och skotta snö ser det ut som..

Ha en bra dag allesammans


Engångsbil

Haha, det vore väl skoj..
Trodde för ett litet tag att det var en sån vi har! Ska fundera på idén och ta patent :-)

Kram

Ensamma föräldrar

det är vad vi är ikväll!
Tyra är hos mormor och morfar och ska sova där inatt.. Hon och Wilma sover där båda två och imorgon kommer Victor dit, sedan ska de allihop på utflykt med mormor och morfar. Tyra tyckte det var såå spännande.

Imorgon går jag min sista inskolningsdag och nästa vecka är jag bara mig själv :-) Fast iof har jag varit det både i söndags och idag. Miss i planeringen gjorde att jag var tvungen att vara rondansvarig så det är ju bara att fixa det lixom. Men det har verkligen gått bra, och idag var det väldigt bra eftersom jag hade så fruktansvärt mycket att göra.. så prioritering var a och o. Och till råga på allt fick jag väl med mig en T3 student ?!?

har även varit på AccuCheck utbildning idag, och den var ju lätt så det var inget att bekymmra sig om.
Det svåraste hittills på  min inskolning har varit kulvertgång, haha det är ju galet svårt att hitta! Igårkväll när jag jobbade fick jag gå till endoskopienheten och möta upp en patient och en transuspersonal, men dom fick allt vänta lite på mig för jag virrade lite :-)

Kram

Han är ju kung

på att dansa- vår Magnus :-)

Ska jobba imorgonbitti så nu straxt ska Johan få det lugnt och skönt, båda damerna här i huset sovandes!!

Men gud i dag har jag kollat på gamla kort hemma hos Mor, haha jag höll på att kissa på mig!! Måste bestämma en dag med mina älskade systrar så vi kan kolla tillsammans!!

Igår inköptes klänningen till bröllopet, Johans kläder bokades och idag inhandlades Tyras klänning.. Och så var Camilla och jag idag och kikade efter tärnklänning, men det är inte klart ännu! Det var så kul att få träffa dig igen Camilla, bara så du vet- har ju saknat dig massor när ni varit borta!!!

God Natt, Sov en hel natt- Som Tyran säger :-)

Brrrrrrrrrrr, vad KALLT det är ute- råkade kolla till på termometern! 10 minus, hualigen ser inte fram emot att gå upp tidigt imorgon..

Snö

Men herregud, jag vill ha vår! och då börjar det snöa ist. Fast iof är det ju rätt skönt för alla barn som har sportlov nästa vecka att det kommer lite snö.

Idag var Tyra så ledsen när jag lämnade på dagis, hon ville verkligen inte.. Vet inte vad det tog åt henne, men men det har nog gått över nu iaf.

Håller på att fixa käk, jobbar ikväll och har ingen matlåda. Då dök den briljanta idén upp att laga mat så jag kan ta med mig och även skämma bort familjen.. de kan ju bara värma när de kommer hem i eftermiddag. Lyx!

Var inne på Ezshop en sväng förrut och höll på att bli fast där- kunde inte öppna dörren- vill inte berätta varför.. det får bli min hemlis :-D

Kram

Trött

ja det är väl så jag kan sammanfatta mig själv just nu.
Är så himlans TRÖTT!
Men det går nog snart över för jag kom precis på att jag inte hunnit med något eftermiddagskaffe idag.
Så där är boven.

Hade min första egna vårdplanering på jobbet idag, spännande :-) Det gick som smort! och efter den var det snabba puckar med tanke på att den 93 åriga tanten redan var färdig sminkad och packad för att åka hem direkt efter " sammanträdet" som hon sa.

Idag har skrotbilen besiktigats, och den föll inte igenom helt felfritt, så lite justering med något utsläpp så är den klar för ett år till.

Igår kollade vi igenom gästlistan till bröllopet för typ 7:e gången, vi  närmar oss nog slutet på den-tror jag! Så som det såg ut igår så skulle vi behövt sitta lite på varandra, så vi hade lottdragning och siade om att en del kanske tackar nej :-D

Nu är det kaffetime!
och på tal om kaffe- NÄR Fia ska vi ses???

Imorgon är det A-tur som gäller igen, och imorgon ska jag nog sjutton i mig försöka gå lite tidigare då jag idag höll på att börja gråta när jag kom till dagis. Tyra var ENSAM kvar.. hallå va så sorgligt! Men snälla fröken tröstade mamma med att det inte brukar vara så tomt och att det berodde på att så många är sjuka..

Kram


Lixom

Nu är jobbveckan redan inne på onsdag, hualigen vad snabbt det går..

Jobbet är jättebra, huvudet snurrar, många frågor, konstiga rutiner, massa nytt folk osv... Men det löser sig nog.
Idag jobbar jag kvällstur vilket innebär att jag knappt hinner hem och landa i sängen innan det är torsdagsmorgon och klockan ringer igen.. Men förmiddagen ledig i dag var ju verkligen inte fel.
Sovmorgon, lämnat Tyra på dagis, hem och fixat lite, dushat och så. Nu ska jag packa ihop mig och åka till mamma och hjälpa henne med en sak och sedan ska jag följa med dom på Sopplunch (vuxet va?) och sen åker jag vidare till staden..

dagis i går hade gått bra, men Tyra var jättetrött och ledsen och sa några gånger att det var så lääänge på dagis och det svider i mammahjärtat!

Idag när vi kom så fick hon välja ett paket i kronan för det hade dom missat igår. Tyra bjöd på glass igår och alla barnen hade sagt "Tack Tyra", hon var en aning stolt! Hon var ju sjuk på sin födelsedag men nu fick hon ju istället fira i många dagar..

Nähäpp! Dax att göra mig iordning.

Kram


3 åringen

Ja gud vad stolt jag är över vår älskling!

Orkar inte skriva mer än så idag.. Första dagen som sjuksköterska avklarad och det var ju lite omtumlande = Snabbt dålig  patient som var på IVA inom en timme...

Nu ska jag gå och lägga mig, måste ju försöka få 3 åringen att sova igen, hon vaknade och vill inte somna om och hon som ska till dagis imorgon igen efter vattkoppshistorian.. Hon kommer vara supertrött!

God Natt!!

Idag, imorgon och ombytta roller :-)

Kalasdag för vår skruttis, dagen har varit så bra så och Tyra var glad och så nöjd över paket och tårta

Imorgon börjar jag mitt nya jobb då och då vi nu ikväll sett ännu några vätskande koppor så kör vi ombytta roller imorgon = Lotta Jobbar och Johan Vabbar...
Och sen imorgon när jag kommer hem så blir det mys med Pizza, Paket och Så blir det nog några fikagäster oxå..


Sitter och väntar på att klockan ska bli kalasdax








Gunghästen funkar bra som pall.

Nu måste jag sova.. Kära nån är ju inte van att gå upp så tidigt ju :-)

God Natt Kram

KalasDag

Idag kör vi kalas för Tyraälsklingen som fyller 3 år imorgon..
Ska försöka komma hit med lite bilder senare.. och imorgon är det ju min första jobbdag med ju= lite nervös :-)

Kram

RSS 2.0