Dagarna går och jobben lyser med sin frånvaro

lite frustrerande är det allt att december närmar sig och sen är det ju otäckt snabbt januari. Och då mina vänner- Från 9:e januar Är ju jag pluggfri!!! GUD så skönt.
Men lite stress över det hela är det ju allt, för det innebär att sista lilla csn lånet kommer in på kontot i december och sen fortsätter räkningarna att komma men inte några plus i kassan.. så NU vill jag ha ett jobb :-)

Nu ska jag gå och sova.. Ordentlig har jag varit större delen av veckan och lagt mig skapligt.. , jobbigt att gå så många dagturer på raken- det gynnar inte mitt sovmorgonsbehov...

God Natt

pepparkaksbak

Min lilla sötnos och jag bakade pepparkakor i måndags.. Mycket deg i magen, lite på plåten, många pauser för vattendrickning men några pepparkakor fick vi allt ihop och goda är dom oxå:-). Stoltast var Tyra över sin Pippi och Lilla gubben..


Härlig dag


den här var väl skoj

http://www.youtube.com/watch?v=1oP2i5gXOFU

brrr

passande dag att ha sovmorgon och ledighet när det är så kallt..
Tyra och jag blev båda förvånade när vi drog upp persiennen och det var lite snö och mycket frost..

Nu ska vi käka frukost och idag blir det en tur till torget och en skön promenad!
Vet bara inte var jagh har några o-hala skor..

// Lotta

inget nytt

här tuffar ju bara dagarna på nu ju.. Tycker praktiken är sådär, har gått ett kvällspass tillsammans med min handledare som jag har mittbedömning med imorgon!! Känns det bra? Nej,
Igår var hon sjuk så vi får väl se om hon dyker upp idag. Jobbar kvällen och så börjar jag 7 imorgon.. Hoppas inte det blir fryskallt ute och halt! För det har jag inte tid med.

Nu ska jag äta lite lunch..

Kram

sista passet

på Kua ikväll!! Herregud så fort det går..
Kommer fortfarande ihåg när man redan i termin ett hade lite ångest och kände spänning över att gå ut på studentavdelning när man väl kommer till termin sex. och nu är det gjort :-)

Idag hade Tyra tid på dagis från 10 men de skulle gå på teater så jag lämnade henne redan vid 8.45. Känns hur tokigt som helst ju när man inte ska iväg förräns senare. Nåväl, har haft mor, far och Engla-skruttan på besök här då jag skulle hjälpa mamma och skicka iväg en beställning över nätet.

Nu ska jag fixa lite lunch, kanske ta en dusch och sen är det dax att åka till stan. Och ja-jag vet att jag ska se upp för vildsvin på vägen!! Lovar!

Kom på en sak till- vi har nog en äckelråtta som gått och dött i väggen eller i taket eller något. Luktar för jäkligt i tv-rummet, och i båda hallarna på undervåningen! Så en titt på Anticimex hemsida ska det bli med, hoppas på bra tips om hur lukten försvinner!

Kram på er// Lotta- som sökt ytterligare några jobb idag :-)

blir tokig!

Håller på att ringa runt lite till olika kliniker och dyl. Men himlans svårt är det att få tag på någon överhuvud taget! "Den du ringer till är på tjänseärende, är ute, är på rast, äter, kommer åter imorgon , semester..."

Blir trött!
Så nu mailar jag istället :-) Men har ju mailat en del innan och det är tråkigt när man inte ens får ett bekräftelsemail på att dom mottagit mailet ju..

Oj oj vilken dålig uppdatering

har tagit ett snack med damen ifråga som uppdaterar här och hon ska skärpa till sig :-)
Men tack iaf för efterfrågningarna..

Hmm.. dagarna går fort, kände inte att det var så länge sedan jag skrev men det är ju för jag knappt är hemma något känns det som. Går på Studentavdelning (Kua) nu och kör kontinuerligt schema men kväll, dag, ledig! Så då blir det inte mycket tid över.
Känns superbra med Kua, skoj när man inser att jag faktiskt kan det här :-) Johanna och jag pratade om det häromdagen att nu när man inte har handledare på samma sätt så kör man ju på för dagen och arbetet ska ju flyta på och det gör det ju faktiskt! Har ett himla bra arbetslag tillsammas med Johanna, 2 läkarstudenter samt 1 arbetsterapeut.

På tisdag när jag är ledig så måste jag ta tag i att söka lite mer jobb, har ångest för att de ev. ringer från Kava och erbjuder ett jobb för i dagsläget vill jag inte ha det :-/ Jag som bestämt mig för att bilda mig en egen uppfattning om olika avdelningar och inte lyssna på andra har fått kalla kårar och har nu lyssnat på vad folk säger om just Kava...
Janne, som är handledare på Kua tyckte jag skulle söka till ortopeden, och det är ju rätt kul så det blir väl att ringa dit oxå.
Får ju ont i magen när jobbtankar kommer upp, herregud vi är ju snart klara och arbetsmarknaden är så mörk. till råga på allt så väntar Johan på besked om han ev. blir ett undantag i varslet på Ljunghäll, annars så blir det riktigt kämpigt! En flytt till någon annan ort, kan ju bli aktuellt och det känns inte jätte upplyftande :-(

Nu ska Tyra och jag städa garderoben :-) det är skoj.. eller?!?? Behövligt iaf! En stor garderob att gå in i är inte alltid praktiskt, speciellt inte när man fyller den med allt som man inte vet vart man ska göra av..

Tyra och jag har hunnot göra storcity (Kisa) osäkert idag genom att shoppa lite farsdagsprese

RSS 2.0