God Morgon

Natten har varit bra!! Första natten sedan i måndags som Tyra sovit bra, äntligen..

Johan skulle hålla utbildning för nattpersonalen imorse innan de gick hem så han klev upp halv tre inatt och åkte till jobbet...... Har inte en susning om att han åkt- det var ju som sagt natt :-)

Idag ska det bakas tårta och fixas lite inför kalaset på söndag- Min lilla skrutt som fyller 3 på måndag, älskar dig så skruttis!!

Igår var vi på banken för att kolla lån inför att fixa piporna i skorstenen, och hon på banken var väldigt nöjd. Mest nöjd är hon ju över att vi tänkt lägga om våra huslån till swedbank istället för Handelsbanken..

Nu är vi nog lite frukostsugna, Hoppas dagen blir bra för er alla!

Kram


Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh jag kommer ihåg ett besök på Handelsbanken i Linköping, då var jag med er och satt och väntade :) Det var tider det, saknar dig! När du börjar jobba får vi ta en lunch i Linkan, helst skulle jag ha en heldag med dig med, vi måste boka in det!

Kram

2009-01-30 @ 13:14:12
URL: http://edomopedosmorsa.blogg.se/
Postat av: Rebecca

hej! ser att tyra oxå fått prickarna. vad skönt eller hur.. kevin e bättre nu så han ska få gå till dagis på måndag. ser att tyra hade en prick vid näsvingen. kevin hade en på precis samma ställe.. GRATTIS till jobbet .. vad kul, då dröjde det ju inte så länge innan du fick jobb iaf.. kram från oss

2009-01-31 @ 08:33:51
URL: http://rebecca86.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0